Η ιστορία του KRAV MAGA

Το Krav Maga δημιουργήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 από τον Imi Sde-Or (Lichtenfeld).

Ο Imi γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1910 στη Βουδαπέστη και μεγάλωσε στη Μπρατισλάβα. Λόγω του πατέρα του έλαβε μια παράδοξη ανατροφή που συνέβαλε στη δημιουργία του ανθρώπου που ήταν.

Ο πατέρας του ήταν Επιθεωρητής της αστυνομίας στη Μπρατισλάβα, επίσης ήταν ιδιοκτήτης ενός τοπικού γυμναστηρίου, δάσκαλος αυτοάμυνας και πρώην ακροβάτης του τσίρκου.

Με την παρότρυνση του πατέρα του ο Imi έγινε πολυνίκης αθλητής με ειδικότητα σε ένα εύρος αθλημάτων μεταξύ των οποίων η κολύμβηση, η πυγμαχία, η πάλη και η γυμναστική.

Το Krav Maga είναι αποτελεσματικό και δεν έχει κανόνες ή κώδικες ευ αγωνίζεσθαι γιατί η υπακοή σε κανόνες σε πραγματικές καταστάσεις περιορίζει τον μαθητή.

Ο μαθητής πρέπει να μάθει να στοχεύει στα πιο ευάλωτα σημεία του αντιπάλου με σκοπό να τον εξουδετερώσει με τον πιο γρήγορο δυνατό τρόπο και να τον αποτρέψει από το να του κάνει ζημιά.

Με άλλα λόγια, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο μαθητής είναι να προσπαθήσει να αποφύγει την διένεξη, όμως αν βρεθεί σε καθεστώς επίθεση θα πρέπει να απαντήσει με το ελάχιστο ίδιας δύναμη και αντίδραση με σκοπό να εξουδετερώσει το κίνδυνο και να απομακρύνει τον εαυτό του από τον κίνδυνο.

Krav Maga Mentality

Σε εμάς η σωστή σωματική κατάσταση συναντά τη μαχητικότητα και οι μαθητές μας βρίσκουν μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Χτίστε ένα δυνατό σώμα, αναγεννήστε το πνεύμα σας, βελτιώστε τα αντανακλαστικά σας, βελτιώστε τη διάθεσή σας, απαλλαγείτε από το άγχος και γίνετε πιο χαρούμενοι.

Στη Krav Maga Mentality, προσφέρουμε ένα εξειδικευμένο και μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης, χρησιμοποιώντας επιστημονικό και έντονο πρόγραμμα προπόνησης που συνδυάζει ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ αυθεντικό Ισραηλινό Krav Maga και άσκηση, με μαχητικό Krav Maga και αθλητική εξάσκηση που προσφέρει ένα πολυδιάστατο και περιεκτικό πρόγραμμα που μεγιστοποιεί τις αυθεντικές Ισραηλινές τεχνικές και την εξειδίκευση των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου.

Οι μαθητές θα μάθουν τις πιο εξευγενισμένες τεχνικές και τακτικές του Krav maga ώστε να μεγιστοποιήσουν τις ικανότητές τους στην αυτοάμυνα και στην κατά συνθήκη γνώση. Τα μαθήματα επικεντρώνονται στη βελτιστοποίηση της τεχνικής, των μαχητικών ικανοτήτων, της καρδιοαναπνευστικής αντοχής, ευκαμψίας και δύναμης μέσω μιας δυναμικής προπόνησης με επαναλήψεις, εξιδεικευμένες ασκήσεις και μοναδικούς και δυναμικούς συνδυασμούς χτυπημάτων.

Το λίπος θα εξαφανιστεί από το σώμα σας: το Krav Maga καίει περισσότερες θερμίδες από κάθε άλλη μορφή άσκησης και βοηθά στο χτίσιμο των μυών και τονίζει τη σιλουέτα γρήγορα και αποτελεσματικά – είναι δηλαδή μια άσκηση για όλο το σώμα  από την οποία θα επωφεληθείτε από την πρώτη μέρα.

Κλείστε το δοκιμαστικό σας μάθημα....

εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Χτίστε ένα δυνατό σώμα, αναγεννήστε το πνεύμα σας, βελτιώστε τα αντανακλαστικά σας, βελτιώστε τη διάθεσή σας, απαλλαγείτε από το άγχος και γίνετε πιο χαρούμενοι!