Απόστολος Ηλιόπουλος

Επικεφαλής Εκπαιδευτής

O Απόστολος Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.

Κορυφαίες Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις

Η πρώτη ενασχόληση με το Krav Maga ήταν το 2008. Το 2012 και αφού είχε περάσει με επιτυχία όλους του βαθμούς Practitioner, πήρε τη βαθμίδα P5 με διάκριση από τον Master Avi Moyal.

Το 2012, μπήκε στο σχολείο των εκπαιδευτών της  International Krav Maga Federation (CIC), όπου τον δίδαξαν οι υψηλόβαθμοι Ισραηλινοί εκπαιδευτές  Amnon Darsa, Israel Tamir, Israel Cohen, Dan Oren. Αποφοίτησε από το σχολείο της CIC με επιτυχία τον Απρίλιο του 2013 με το βαθμό G1, κατέχοντας έτσι πιστοποιημένο δίπλωμα Εκπαιδευτή.

Από το Σεπτέμβριο του 2015 κατέχει ειδική πιστοποίηση (KIC), κατόπιν παρακολούθησης μαθημάτων στην Γερμανία υπό την επίβλεψη του κορυφαίου Master Haim Sasson, που αφορά την εκπαίδευση παιδιών.

Ο Gheorghe Husar του απένειμε το βαθμό του Expert 1 τον Δεκέμβριο του 2017.

Παράλληλα είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής  2ου επιπέδου στα Kettlebells από την International Kettlebells & Fitness Federation- ΙΚFF.

Από το Σεπτέμβριο του 2012, είναι αγωνιστικός αθλητής και κάτοχος μαύρης ζώνης Kickboxing στο Fight Club Galatsi υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους.

Επιπλέον από τον Σεπτέμβριο του 2016 παρακολουθεί μαθήματα Brazilian Jiu Jitsu υπό την επίβλεψη του κατόχου μαύρης ζώνης και προπονητή Κωνσταντίνου Νικολόπουλου.